Nytt fra Fjellvitt

Det er snart to år siden lanseringen av Fjellvitt akevitten og vi nærmer oss totalt 8000 solgte flasker. 

For å fremme Fjellvitt akevitten utviklet vi i fjor produkter som Fjellvitt akevittglass og Fjellvitt pins. Disse kan kjøpes på Kirkebygda Produkter på Rødberg.

I sommer lanserte vi Fjellvitt akevitten i 4cl flasker som også er å få kjøpt på polet. Til disse flaskene er det utviklet en egen logo basert på logoen på forsiden av 70cl flaskene ettersom flaskene er for små til å få med en baksidelogo.

Vi har ønsket å gi Fjellvitt flasken litt mer ”tyngde” ved å ha en blåfarget kapsel rundt korken. De første flaskene med denne nye toppen er produsert så se etter denne når dere er på polet.
I fjor delte vi ut den første æresprisen på kr. 25.000.- til Johan Brun. Vi deler ut en ny på årets Fjellmatfestival og håper dere vil foreslå kandidater. Informasjon om denne finner dere på / 

Akevittklubben Fjellvitt har nå 108 medlemmer og har et ønske om å bidra til å utvikle kunnskapen om den norske akevitt, skape synergi mellom norsk mat og akevitt, og ikke minst øke antall sammenkomster rundt bordet. Vi håper mange har anledning til å komme til overrekkelsen av årets ærespris på Fjellmatfestivalen.