Meny
Venstre felt

Fjellvitt er blitt regionlaget for øvre-Buskerud
 
Fjellvitt har ca 80 betalende medlemmer og ønsker mange flere. Kontakt oss
 
 
 
Vi sponser: 
 

Informasjon 

Fjellvitts ærespris tildeles Lampeland Hotell v/Kari Tveiten
Akevittklubben Fjellvitt, region av Norske Akevitters Venner, tildeler sin ærespris i 2016 til Lampeland Hotell/v daglig leder Kari Tveiten. Æresprisen er på 25.000,- kroner og er en annerkjennelse for bedriftens innsats for lokalsamfunnet og dalen vår.
 

Kari Tveiten

Lampeland Hotell er en familiebedrift som har eksistert siden 1948. Bestefar til dagens eiere bygde opp hotellet, og tilfeldighetene gjorde at neste ledd på eiersiden ble datter til byggmesteren og sønn i huset. I 1992 overtok dagens eiere bedriften etter at den i en tid hadde vært leid ut. Ingen av dem hadde vært direkte involvert i hotelldriften og de gikk gjennom en grundig prosess før de bestemte seg for å ta over. Hotellet var en del nedslitt og både bygningsmasse og renommé måtte det gjøres noe med. Ut fra omsetningstall er det ingen tvil om at både planlegging og mye arbeid har gitt resultater. Omsetningen da de overtok lå på ca. 3 millioner og i 2016 ser det ut til at de kan nå 30 millioner.

Dagens eiere er søsknene Kari, Astrid og Ola Tveiten som også står i fellesskap for driften. Ola har hovedansvaret for den tekniske siden, Astrid holder orden på økonomien og Kari er daglig leder for bedriften. I tillegg til de spesifikke rollene tar alle sin del av nattevakter og helger, og til en hver tid er alltid en av eierne på hotellet.
Totalt utgjør driften ca. 34 årsverk og på lønningslista er det over 50. Det har hele tiden vært lokale som har hatt sitt arbeid på hotellet, og hele 20 av de faste ansatte har alle mer enn 10 års fartstid der. Dette sier mye om arbeidsplassen, samtidig som det betyr mye for bedriften at de har en stabil arbeidsstokk. På lønningslista er det også noen fra våre naboland som er med og bidrar til at flyten i arbeidet går bra.

Lampeland hotell har et bredt tilbud av produkter. Ordinær hotelldrift med overnatting, restaurant, spisesal, kafé og catering for å nevne noen. Og når det gjelder mat og drikke finner en et godt innslag av lokale og kortreiste råvarer/produkter. Utover dette restaurerte Ola husmannsplassen Jørnsplassen. Denne er en del av det unike hotellet kan by på, og den blir brukt til aktiviteter og middager for de som ønsker et avbrekk i andre omgivelser. Dette produktet har betydd mye for hotellet opp gjennom årene. Lampeland hotell har flere som arbeider med markedsføring, og til Lampeland kommer kundene fra Buskerud, Telemark, Vestfold og Akershus. I tillegg kommer de tusener av veifarende som er innom.

Akevittklubben Fjellvitt gratulerer Lampeland hotell v/Kari Tveiten med årets ærespris!
Æresprisen er den 7. i rekken og deles ut under Fjellmatfestivalen på Torsetlia, Dagalifjell, og vi ønsker alle velkomne til prisutdelingen.


Akevittklubben Fjellvitt v/Styret

 
H√łyre felt
Årsmøte i akevittklubben
lørdag 20.januar 2018 kl. 19.00 på Nore stasjon. Hold av kvelden og her kan du lese INNKALLINGEN


Akevittklubben Fjellvitt tildeler årets ærespris til Geir Erik Prestegården 

Akevittklubben Fjellvitt, region av Norske Akevitters Venner, tildeler sin ærespris i 2017 til Geir Erik Prestegården. Æresprisen er på 20.000,- kroner og er en annerkjennelse for hans innsats for lokalsamfunnet og dalen vår. 
Les mer

 

Hei alle Fjellvittmedlemmer!! Påmelding til Fjellmatfestivalen 17.november 2017

Kl 18.30 Utdeling årets ærespris i peisestua
Kl. 19.00 Lansering av "fjellets øl" 
Kl 19.30 Fjellets Gourmet i spisesalen
Kl 21.30 Musikk  

Kr 635,- pr pers. inkl 2 Fjellvitt/enheter.
Buss settes opp t/r Norefjord (dersom mange nok melder seg). 200,- pr pers.

Påmelding innen 10. november til presidenten 48117822
Påmelding bekreftes ved innbetaling til bankkonto nummer 23512306330. Husk navn på innbetaling!!

Velkommen!
Styret


 

Fjellvitt deler ut ærespris

Prisen er ment å være en æresbevisning som markerer prisvinnerens spesielle innsats for dalen vår. Prisen kan tildeles en person eller en bedrift. Hovedpoenget er å markere en innsats som strekker seg ut over det vanlige. Frist for kandidater er 01.oktober 2017

Les mer
 

Tur med Fjellvitt
Akevitt-tur lørdag 17. til søndag 18. juni 2017. Fjellvitt reiser i år over fjellet til Rjukan og Tinn. INVITASJON


Årsmøte i akevittklubben
lørdag 21.januar 2017 kl. 19.00 på Risan. Hold av kvelden og her kan du lese INNKALLINGEN