Meny
Venstre felt

Fjellvitt er blitt regionlaget for øvre-Buskerud
 
Fjellvitt har ca 80 betalende medlemmer og ønsker mange flere. Kontakt oss
 
 
 
Vi sponser: 
 

Informasjon 

Fjellvitt akevitten nærmer seg
Fjellvitt akevittenPå siste årsmøte fikk styret i oppdrag å finne Fjellvitt akevitten, sette den i produksjon og lansere på Fjellmatfestivalen 2009. Nå sitter styret med fire smaksvarianter som skal testes ut etter å ha besøkt Ole Puntervold i Agder Brenneri i Grimstad.


Det var President, Visepresident og tidligere Smaker og Sermonimester som fikk gleden av å ta turen til Grimstad for å besøke Puntervold i Agder Brenneri i Grimstad, som skal produsere den nye Fjellvitt akevitten.
Det var en meget hyggelig og lærerik tur. Puntervold anbefalte fire forskjellige smaksvarianter som nå skal testes og smakes sammen med mat.  Fjellvitt akevitten vil bli distribuert via Vinmonopolet.
Fremover skal styret også jobbe med design og innhold på etikettene. Ønsker du å være med å bidra til den første produksjonen (1000 flasker 0,70 cl) kan du kontakte Fjellvitt via e-post. Pengene får du tilbake etterhvert som Fjellvitt akevitten blir solgt


Ole Puntervold til høyre

Fjellvitt akevitt

Smaksvariantene A, B, C og D


Agder Brenneri er Norges første uavhengige brenneri etter 80 år med monopol, og de introduserte de første destillerte produktene den 5. november 2005. Agder Brenneri er markedsføringsnavnet for brennevin under K.G. Pundetrvold AS som ble etablert i 1951. Firmaet spilte en viktig rolle i den rivende utviklingen i norsk fruktvinproduksjon før krigen. Sortimentet idag er på over 250 produkter - vingjær, hjelpemidler, vinråstoffer og utstyr til vinlegging og ølbrygging. Essenser og ekstrakter produserer de også. I 2001 bygget de opp en helt ny avdeling for pressing av epler og produksjon av eplesaft .

 
 
 
Høyre felt
Årsmøte i akevittklubben
lørdag 20.januar 2018 kl. 19.00 på Nore stasjon. Hold av kvelden og her kan du lese INNKALLINGEN


Akevittklubben Fjellvitt tildeler årets ærespris til Geir Erik Prestegården 

Akevittklubben Fjellvitt, region av Norske Akevitters Venner, tildeler sin ærespris i 2017 til Geir Erik Prestegården. Æresprisen er på 20.000,- kroner og er en annerkjennelse for hans innsats for lokalsamfunnet og dalen vår. 
Les mer

 

Hei alle Fjellvittmedlemmer!! Påmelding til Fjellmatfestivalen 17.november 2017

Kl 18.30 Utdeling årets ærespris i peisestua
Kl. 19.00 Lansering av "fjellets øl" 
Kl 19.30 Fjellets Gourmet i spisesalen
Kl 21.30 Musikk  

Kr 635,- pr pers. inkl 2 Fjellvitt/enheter.
Buss settes opp t/r Norefjord (dersom mange nok melder seg). 200,- pr pers.

Påmelding innen 10. november til presidenten 48117822
Påmelding bekreftes ved innbetaling til bankkonto nummer 23512306330. Husk navn på innbetaling!!

Velkommen!
Styret


 

Fjellvitt deler ut ærespris

Prisen er ment å være en æresbevisning som markerer prisvinnerens spesielle innsats for dalen vår. Prisen kan tildeles en person eller en bedrift. Hovedpoenget er å markere en innsats som strekker seg ut over det vanlige. Frist for kandidater er 01.oktober 2017

Les mer
 

Tur med Fjellvitt
Akevitt-tur lørdag 17. til søndag 18. juni 2017. Fjellvitt reiser i år over fjellet til Rjukan og Tinn. INVITASJON


Årsmøte i akevittklubben
lørdag 21.januar 2017 kl. 19.00 på Risan. Hold av kvelden og her kan du lese INNKALLINGEN